mandag 15. september 2008

81 kg

Det går fortsatt nedover, og jeg er lykkelig. Men jeg ligger en uke bak skjema. Det kan være fordi jeg har mensen, så neste uke kan alt skje. Jeg fortsetter med sykling til og fra skolen i denne uken også. Det begynner å gå betydelig greiere på hjemveien nå, selv med alle oppoverbakkene.

4 kommentarer:

Mill sa...

Mensen har overraskende mye å si i denne sammenhengen. Det er den som gjør det håpløst å være kvinne på slankern. Ja.

MEN: Flinke deg, som klarer å gå ned i vekt! Alle gram hjelper, og hvis 0,6 kilo ikke høres så mye ut: Skjær opp 0,6 kilo smør og legg det i hånda og kjenn på det. Det er dét du har gått ned på en uke, og det er RENT FETT du har mistet. Er det ikke deilig?? :D

Siv Christine sa...

Det er veldig deilig. Det morsomste er ikke nødvendigvis å se at tallene på vekten stadig blir lavere, men det synlige resultatet. Jeg kjøpte meg nye bukser for noen uker siden. De begynner å bli ganske løse nå. Og det er det absolutt morsomste!

Mill sa...

Jeg vet :D Klart det er digg å se resultatet på vekta, men det er som du sier enda morsommere å se det på klærne.

Jeg kjøpte en svart linbukse før sommern, som jeg bare MÅTTE ha fordi den fikk rumpa mi til å se fullkommen ut, bare jeg gitt ned tre kilo. Noe den gjorde. Og jeg gikk ned tre kilo, og buksa satt strålene. Så gikk jeg ned litt til, og nå er buksa bare slapp og ufin... Burde ha hatt buksa en størrelse mindre ;)

Siv Christine sa...

Jeg kjøpte fire nye bukser (på salg) for fire uker siden. Da passet de, men nå henger de og slenger. Og det skal de få lov til :) Men jeg burde kanskje tatt noen i en størrelse mindre også...